Cursusaanbod

Mijn cursusaanbod

Voor volwassenen, jongeren en kinderen bied ik zowel groepsles als privéles aan voor de niveaus A1, A2 B1, B2, C1 en C2 van het Europees Referentiekader voor de Talen (ERK). Hieronder noem ik een paar mogelijkheden. Als je nog andere wensen hebt, neem gerust contact met me op, zodat ik je een passend aanbod kan doen.

Cursussen voor volwassenen en jongeren

Kennismakingscursus Spaans

Wil je kennis maken met de Spaanse taal? Voor informatie over de kennismakingscursus Spaans, klik hier

Individuele les voor volwassenen

Misschien geef je de voorkeur aan individuele lessen. Deze bieden het voordeel dat we precies kunnen behandelen wat je graag wilt leren, extra kunnen oefenen met wat je moeilijk vindt en sneller resultaat kunnen boeken.

Groepsles voor volwassenen

Wil je graag in groepsverband Spaans leren? Dat kan bij mij in groepen van max. zes personen. Deze lessen worden aangeboden voor alle niveaus. Er wordt aandacht besteed aan de spreek-en luistervaardigheid en aan de lees-en schrijfvaardigheid, waardoor je leert succesvol in het Spaans te communiceren. Groepslessen hebben een minimale duur van 1,5 uur. De frequentie is minimaal 1x per week. Als één persoon een week verhinderd is, gaat de les in principe toch gewoon door. Met schoolvakanties kunnen we rekening houden.
Voor de tarieven klik hier

Cursussen voor kinderen

Cursussen Spaans voor de Basisschool

Wil je op jouw school Spaans als (naschoolse) activiteit aanbieden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Individuele les voor kinderen

Gaat jullie gezin emigreren naar een Spaanssprekend land? Dan is het erg handig als jullie en jullie kinderen al Spaans spreken bij aankomst.  Voor deze les heb ik leuke materialen, zodat ik hem speciaal kan afstemmen op de leeftijd, de voorkennis en de belangstelling van jouw kind.

Spaanse les voor hoogbegaafde kinderen

Is jouw kind hoogbegaafd en wil je graag dat hij/zij de mogelijkheid krijgt zich extra te ontplooien? Dan kun je prima bij mij terecht.  Met leuke boeken, materialen en liedjes kan ik jouw kind Spaans leren.