Cursussen op alle DELE niveaus Spaans

Voor alle DELE niveaus Spaans A1, A2, B1, B2, C1, C2 van het internationale Instituto Cervantes bied ik cursussen aan en desgewenst examentraining. Deze niveaus maken deel uit van het Europees Referentiekader voor de Talen.

Beginnerscursus, A1 niveau

Deze cursus is voor absolute beginners. Na afloop van deze cursus heb je niveau A1 en kan je, als je dat wilt, deelnemen aan het DELE examen A1. Afhankelijk van jouw voorkennis en tijdsinvestering zal je dit niveau eerder of later bereiken.

In deze cursus leer je over eenvoudige en alledaagse dingen te communiceren in het Spaans, bijvoorbeeld: Wie ben je; waar werk je; waar woon je en dergelijke.

Cursus op A2 niveau

In deze cursus leer je hoe je in veel voorkomende alledaagse situaties kunt communiceren. Daarna kan je je o.a. redden in het openbaar vervoer.

Cursus op B1 niveau

In deze cursus leer je nog beter hoe je met Spaanstaligen kunt communiceren. Je mening en gevoel uiten en praten over de toekomst.

Cursus op B2 niveau

Hans de Wit slaagde na een aantal lessen in één keer voor zijn B2 examen. Natuurlijk had hij al een goede beheersing van het Spaans toen hij begon.

In deze cursus leer je nog beter te communiceren en je eigen standpunt te verdedigen. Je leert ingewikkeldere teksten te begrijpen en te produceren. Deze teksten kunnen abstracter en technisch zijn.

Cursus op C1 niveau

In deze cursus leer je het Spaans flexibel en doeltreffend te gebruiken, zowel in sociale- als werksituaties. Na deze cursus kan je over veel uiteenlopende thema’s je ideeën en meningen op precieze wijze uiten.

Cursus op C2 niveau

Ewoud Kuzee had al zijn C1 gehaald. Na 10 lessen van 1,5u en hard en systematisch studeren slaagde hij in één keer voor zijn C2 examen. Een bewonderenswaardige prestatie!

In deze cursus zetten we de puntjes op de i. Als je deze cursus succesvol hebt afgerond ben je een nearly native speaker: jouw Spaans is ongeveer op hetzelfde niveau als dat van mensen die in een Spaanssprekend land zijn geboren en getogen.

Wil jij je ook voorbereiden op een DELE examen Spaans?

Vraag een gratis kennismakingsles aan.

Ga naar de tarieven.