Geslaagd voor DELE-examen C2 Spaans

Geslaagd voor DELE-examen C2 Spaans

Graag feliciteer ik Ewoud Kuzee met het behalen van zijn C2 diploma van DELE voor Spaans! Een fantastische prestatie! In juli 2020 meldde Ewoud zich bij mij aan. Hij vroeg of ik hem vanaf september in 10 lessen van 1,5 uur ’s avonds kon voorbereiden op het C2 examen half november. Hij was al geslaagd voor DELE Spaans A1 en 2, B1 en 2 en C1. Nu is hij dus ook geslaagd voor het DELE-examen C2 Spaans!
Daar dit een erg pittig examen is, gaf ik hem het advies zo snel mogelijk te beginnen met de lessen. Daarnaast vroeg ik hem of hij niet overdag kon, omdat je dan energieker bent. Zodoende begonnen we al snel en overdag. Ewoud werkte keihard en planmatig, het bleek een heel fijne samenwerking te zijn. Hij deed examen en op 11 februari 2021 kwam het mooie nieuws: hij is geslaagd voor het DELE-examen C2 Spaans! Hier mogen we heel trots op zijn! Als je je realiseert dat veel native speakers van een taal ongeveer op B1 niveau zitten.

Heb je interesse voor Spaanse les bij mij? Vraag dan een gratis kennismakingsles aan.

Wil je met mij connecten op LinkedIn?

Tijdens deze training gebruikten wij de volgende boeken: El Cronómetro Nivel C2 Manual de preparación del DELE Nivel C2 van uitgeverij Edinumen en Preparación al Diploma de Español Nivel C2 van Edelsa. Eigenlijk bestaan er maar weinig boeken voor niveau C2.