Het profiel van mijn leerlingen

Het profiel van mijn cursisten:

Veel van mijn cursisten werken:

  • op luchthavens of in de luchtvaart
  • bij andere internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties

Mijn cursisten

  • hebben Spaanstalige (schoon)familie
  • reizen veel naar Spanje en/of Latijns-Amerika
  • hebben een tweede huis in Spanje

Sommigen zitten nog op de basisschool, anderen zijn al met pensioen

Het opleidingsniveau van mijn cursisten is zeer divers, variërend van MBO-niveau tot academisch geschoolden.

Neem jij ook Spaanse les bij mij?

  • Ben je iemand die het leuk vindt om nieuwe dingen en vaardigheden te leren?
  • Heb je niet alleen interesse voor de Spaanse taal, maar ook voor de cultuur van Spaanstalige landen?
  • Ben je op zoek naar een goede docent en niet naar de goedkoopste docent?
    Als je de meeste vragen met ja kunt beantwoorden, geef ik je graag Spaanse les. De beste resultaten bereik je, als je regelmatig oefent en huiswerk maakt. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Al jaren geef ik met veel enthousiasme groepsles en privéles aan leerlingen van alle niveaus. Heb je een drukke baan met reizen en een onregelmatig rooster? Kies dan voor de flexibiliteit van privéles. Heb je zin in een kennismakingsles? Mail mij!