Aanbod van Spaanse les

Maatwerk en persoonlijke benadering

Hieronder vind je informatie over mijn aanbod van Spaanse les. Al mijn lessen zijn maatwerk en bij mij krijg je een persoonlijke benadering. Daarnaast ben ik flexibel in het plannen van de lessen. Samen inventariseren we wat jouw leerdoelen, wensen en startniveau zijn. Daar stemmen we de lessen op af. Naar bevind van zaken kunnen we de aanpak bijstellen. Voor informatie over de volgende onderwerpen kun je klikken op het trefwoord:

Individuele of groepslessen

Bij mij kun je individueel Spaanse les nemen of in een groep. De lessen worden in Voorschoten, vlakbij Leiden, gegeven of online.

Cursussen voor beginners tot en met gevorderden

De meest gevraagde cursussen zijn de cursussen voor beginners tot en met ver-gevorderden. Oftewel alle  DELE niveaus A1, A2, B1, B2, C1, C2 en Spaanse conversatieles

Alternatieve cursussen en modules

Naast deze standaardcursussen, bied ik de volgende cursussen, modules en combinaties daarvan aan: Tot zover mijn cursusaanbod Spaanse les. Mis je een cursus of module, neem contact op!