Aanbod van Spaanse les

Bij Spaans leren regio Leiden vind je een royaal aanbod van Spaanse les. Wil jij graag communiceren met Spaanstalige mensen? Dan is het erg handig als je dat in het Spaans kunt doen. De beheersing van het Engels van veel Spaanstaligen is lang niet altijd toereikend. Als jij de moeite neemt om Spaans met hen te spreken, waarderen ze dat enorm. Ze vinden het meestal heel leuk om met buitenlanders in gesprek te gaan. Zo helpen ze je je Spaans naar een nog hoger niveau te tillen.

Aanbod Spaanse les

Boek een gratis kennismakingsles!

Maatwerk en persoonlijke benadering

Hieronder vind je informatie over mijn aanbod van Spaanse les. Bij mij krijg je altijd maatwerk en een persoonlijke benadering. Daarnaast ben ik flexibel in het plannen van de lessen. Samen inventariseren we wat jouw leerdoelen, wensen en startniveau zijn. Daar stemmen we de lessen op af. Naar bevind van zaken kunnen we de aanpak bijstellen. Voor informatie over de volgende onderwerpen kun je klikken op het trefwoord:

Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van Spaanse les:

Individuele of groepslessen Spaans

Je kunt bij mij individueel Spaanse les nemen of in een groep. De lessen worden in Voorschoten, vlakbij Leiden, gegeven of online.

Cursussen Spaans voor beginners tot en met ver-gevorderden

De meest gevraagde cursussen zijn de cursussen voor beginners tot en met ver-gevorderden. Oftewel alle DELE niveaus A1, A2, B1, B2, C1, C2  met desgewenst examentraining en Spaanse conversatieles

Bij het Internationale Instituto Cervantes worden de DELE examens afgenomen voor het Spaans. In Nederland zijn er vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Spaanse les voor het bedrijfsleven 

Wilt u een cursus zakelijk Spaans? U kunt hiervoor een offerte bij mij aanvragen.

Alternatief aanbod van Spaanse les

Naast deze standaardcursussen, bied ik de volgende cursussen, modules en combinaties daarvan aan:

Hier vind je de tarieven

Tot zover mijn cursusaanbod Spaanse les. Mis je een cursus of module, neem contact met me op!