Reviews en waarderingen

De vakkennis van de lerares, Amy van der Moore vind ik goed, gedegen. Gestructureerde wijze van doceren, veel parate kennis over de (achtergrond van de) taal.

Lees hier de evaluatie van Ruben

Ruben

Met veel plezier volg ik sinds kort Spaanse lessen bij ‘Spaans Leren Regio Leiden’! Amy van der Moore is een geduldige en enthousiaste docent die de kennis op een leuke manier overdraagt en met wie je de taal goed kunt oefenen. Amy heeft veel gereisd en ervaring opgedaan, waardoor de lessen erg interessant zijn. ¡Recomendado! (Aanbevolen!)

Loïs van Wingerden

Ik beveel Spaans Leren Regio Leiden van harte aan. Persoonlijke aandacht, prettige wijze van lesgeven, vakkundig en betrouwbaar. Ik geef Amy van der Moore 5 flonkerende sterren!

tijdens de les

Lees hier de hele evaluatie van Dick Pol

De vakkennis van Amy van der Moore is uitmuntend. De aandacht voor de grammatica was prima. De sfeer tijdens de lessen was gezellig en ontspannen. Ik beveel Amy aan anderen, ik kreeg waar voor mijn geld.

Lees hier de hele review

Ewoud Kuzee  slaagde na de cursus bij mij voor het DELE C2 examen, het hoogste examen van het Europees Referentiekader voor de Talen voor Spaans.

Tijdens de lessen hebben we ons vooral op de spreekvaardigheid gericht. Amy is zeer bekwaam en heeft alle benodigde kennis in huis. Ik heb wat meer zelfvertrouwen gekregen w.b. de spreekvaardigheid. De sfeer tijdens de cursus was prettig en ontspannen. Ik beveel Amy bij anderen aan. De prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Ariaan had al het hoogste niveau, C2, toen ze bij mij kwam.

“Wil je Spaans leren? Denk dan eens aan Amy Suzanne van der Moore als docent. Bij haar leer je Spaans op een prettige, aanstekelijke manier. Zij staat garant voor goede instructieve lessen. En Corona? Dat lost ze wel op.

José Niekus  communicatie en pr. tekstschrijver en redacteur op Linkedin, zij was 5 jaar een leerling van Amy van der Moore

Vanwege haar uitstekende vakkennis en prima aandacht voor de grammatica, de woordenschat en de uitspraak, beveel ik Amy aan als lerares.

Lees meer

Hans de Wit, klantmanager bij KNMP 

Na de cursus bij mij slaagde Hans voor het DELE B2 examen.

De privélessen vind ik echt aan te raden als je goed Spaans wilt leren spreken. Ik ga dan ook met veel plezier door met mijn Spaanse lessen bij Amy.

Tineke

meer lezen

Amy is een professionele docente, die zowel haar vak als haar leerlingen serieus neemt.
Dankzij haar wist ik op een prettige, effectieve en snelle manier mijn spreekvaardigheid weer op het door mij gewenste hogere niveau te brengen.
Daar heb ik nog steeds plezier van!

Hildegard Braam, pursor bij KLM
Lees hier de hele review

Vraag hier een gratis kennismakingsles aan!

Intensief, zo’n privéles! Ik leer er veel van. Handig en nuttig dat je me direct kunt verbeteren. We hebben ook een interessant gesprek gevoerd in het Spaans.

Een nieuwe, volwassen leerling (gerenommeerde, internationaal actieve jurist

Ik ben zeer tevreden over Amy als lerares. Fijn om ook over culturele en andere interessante onderwerpen Spanje rakend met haar te communiceren.

Krijg je value for money? Mijn antwoord is jazeker!

Bernhard de Vries, gepensioneerd directeur van ASR Verzekeringen Verder lezen

Tijdens de Spaanse les

etentje met cursisten
Etentje met cursisten als feestelijke afsluiting van de cursus

Spaanse les van Amy voor vergevorderden, mijn ervaringen. Als voorbereiding op de les schrijf ik korte stukjes over onderwerpen naar eigen keuze. De onderwerpen variëren van dagelijkse huiselijke gebeurtenissen – zoals het wel en wee in de familie, de zorg voor familieleden, natuur in tuin en parken, een verbouwing in huis, vakanties -, tot culturele uitingen, politiek en artikelen uit Nederlandse en Spaanse kwaliteitskranten zoals “El País”.

Van Spaanse en Latijnsamerikaanse literatuur, op dit moment “Los Enamoramientos” van Javier Marías, maak ik uittreksels van enkele hoofdstukken, die wij in de les bespreken en die Amy corrigeert. Het schrijven van uittreksels dwingt me tot het bijspijkeren van lastige grammaticaregels (Ik gebruik Basisgrammatica Spaans; werkgroep Hispagram, Uitgeverij Coutinho). Om de grammatica te oefenen kan Amy op verzoek, specifieke zinnen opgeven, in het Nederlands om te vertalen in het Spaans.

Het vrij leren spreken van Spaans is voor mij een interessant en leerzaam project, dat ik ook na vele jaren, met plezier voortzet bij Amy. Deze review is van Augustus 2020 Klik hier de Spaanse versie van deze review

Amy geeft iedereen voldoende aandacht. Zij legt de grammatica uit en je leert de juiste uitspraak. Daarom neem ik al vele jaren Spaanse les bij haar.

Lenie Goosen-de Roo, gepensioneerd bioloog

Lees de hele review van Lenie

Als iemand van jou geen Spaans kan leren, van wie dan wel?

Elze Moons, lerares Engels, Frans, Nederlands, Spaans

Amy is een prima lerares . Goede opbouw van de lessen. Er wordt veel Spaans gesproken, tenzij uitleg in het Nederlands noodzakelijk is. Amy besteedt veel aandacht aan het uitbreiden van de woordenschat en aan de grammatica. Zij heeft veel vakkennis.

vergevorderde leerling, die graag anoniem wil blijven

Ik heb, als cursist, tijdens de lessen veel geleerd.

Ik kan mij nu tijdens de vakanties in Spanje beter verstaanbaar maken. Mijn woordenschat was bij deelname zeer beperkt.

Ik geef de cursus 5 sterren. De lerares, het tempo en de taal op zich, geven mij voldoende motivatie om door te gaan. Dit tegen mijn eigen verwachting in. (Ik was vroeger totaal geen gemotiveerde leerling op school).

Hans van As, medewerker van de gemeente van één van de grote steden in Nederland

Klik hier om de hele evaluatie te lezen

Ik geef Amy 5 sterren, ik ben zeer tevreden! Daarom heb ik haar al aanbevolen aan mijn vrienden.

Lees de hele evaluatie van Michiel

Michiel, netwerk ingenieur